Profil

Med 10 medar-bejdere har vi en størrelse, der giver vore kunder størst mulige fordele.

Vi er ikke større, end at alle kunder, såvel private som virksomhedskunder, er vigtige for os, og kan få fuld fokus af os.

Vor størrelse gør samtidig, at vi kan håndtere enhver maler-opgaver. Dette er både et spørgs-mål om kapacitet, men også at vi løbende møder tilstrækkeligt med faglige udfordringer og krævende kunder.


Løbende uddannelse og specialisering
Malerarbejde i dagens Danmark stiller udfordringer til alle medarbejdere indenfor så vidt forskellige områder som nye malingstyper og metoder, miljømæssige betragtninger, og design.

Vor tradition, størrelse, og veldudannede medarbejdere bevirker, at vi selv mener, at vi er gode til at håndtere også disse områder.


historien

H.A. Sørensen bygger på stolte traditioner for godt håndværk.  Vi er grundlagt af malermester Henry Alberti Sørensen i 1926, der som den første kombinerede godt håndværk og professionel forretningsledelse.

Fra en start i det lille værksted i baggården og med cyklen som det vigtigste transportmiddel voksene forretningen hurtigt med svende, lærlinge og biler, indtil 2. verdenskrig med mangelsituationen satte stort set al malerarbejde i stå.

Godt håndværk er dog ikke sådan at udrydde, og efter krigen fortsatte vi i samme spor. Da 2. generation tog over i 1960 var vi igen godt kørende, med 5 svende og 4 lærlinge.

Da jeg selv overtog virksomheden som 3. generation var jeg heldig at overtage en ind-arbejdet forretning med veluddanede og erfar-ne medarbejdere og en bred kundekreds, hvor-af de ældste har været kunder hos os i 50 år.

I 2016 ændrede vi firmaet til et anpartsselskab - selvfølgelig stadig, med alle anparter i familien.

Alt dette giver os mulighed for et seriøst arbejde for såvel nye som gamle kunder, der er trygge ved at vi har bevist at vi kan levere et godt og holdbart stykke arbejde.

Jørgen Erik Sørensen
Malermester